Det här med flyttstädning

Det här med flyttstädning

Det här är ett inlägg om flyttstädning och vi ska gå igenom det tillsammans. Jag vet att det kan kännas överväldigande när man ska flytta och allt man ska tänka på. Därför tänkte jag att det kunde vara bra att gå igenom detta tillsammans med er. Jag tipsar även om ett företag som jag vet är mycket bra på flyttstädning.

Flyttstädning är något som man behöver göra när man flyttar. Det är inte alltid enkelt att flytta och det finns mycket som man måste tänka på. En av de saker som man måste tänka på är städningen. Om du har flyttat innan då vet du vad det innebär men du kanske inte har flyttat och aldrig tänkt närmare på vad det innebär att städa ur ett hem ordentligt? För även om du givetvis har städat hemma varje vecka kan du inte jämföra den städningen med hur du ska städa när du flyttar eftersom det är en så omfattande process.

För det finns företag som gör den åt dig. Detta kan kosta lite pengar men det är absolut värt det eftersom du inte behöver städa själv och det blir troligtvis också gjort mycket bättre då det är deras jobb. Jag vet att många felaktigt tror att flyttstädning bara innebär att man dammsuger och svabbar golven men det är mycket mer än så. Detta är en mycket större och mer omfattande process och det tar i alla fall minst 6 timmar att städa en etta och flera dagar att städa en hel villa. Den som ska flytta in ska mötas av ett skinande rent hem och bor du i en hyreslägenhet kommer bostadsbolaget att kontrollera att städningen är rätt gjord. Om den inte är det får du göra om det men om du tar in denna städfirma behöver du inte oroa dig för bakläxa.

Anita i Skövde


Kommentarer är stängda.