Åk till Vemdalen vetja!

Åk till Vemdalen vetja!

Jag svarade på en kontaktannons och fann en kvinna med samma intressen som jag, nämligen skidåkning. Vi har varit ihop ett år snart och vi har redan hunnit med ett par resor upp till Vemdalen där vi hyrt fjällsstuga i Vemdalen. Stället heter Vemdalsstugan och det är ett fantastiskt ställe att vara på så jag tycker definitivt att ni som vill åka skidor uppe i Vemdalen inte ska tveka på att boka in er på Vemdalsstugan.  

Det är nästan så att man inte vill lämna stugan för där finns alla bekvämligheter men då får man påminna sig om varför man åkte dit, och det var ju för att åka skidor. Det är så roligt att ni är så många som följer mig på bloggen som även ni tycker om att åka skidor, och ska man vara säker på att det verkligen ligger snö i backarna så är det bäst att man åker norröver. Visst kan det snöa så att det går att åka skidor även här nere i södra Sverige men man kan aldrig veta om det är 10 plusgrader eller 10 minus, så för att vara på den säkra sidan är det bäst att man bokar en resa, till exempel till Vemdalsstugan. Jag kommer att stoppa in en länk i det här inlägget så att ni kan läsa mer om hur det går till att hyra fjällstuga i Vemdalen och då kan ni också passa på att drömma er bort. Jag inte bara tror, utan jag är helt säker på, att alla ni som väljer att åka dit kommer att känna er 100 % nöjda så sant som det är sagt. Sådär ja, nu har jag sagt vad jag ville säga för den här gången och såklart så hoppas jag att ni tyckte om att läsa om det här! 

Kommentarer är stängda.