Behöver du någon att prata med?

Behöver du någon att prata med?

God förmiddag, god förmiddag! Riktigt trevligt att du har lyckats hitta till min blogg och det här inlägget, varmt välkommen ska du vara. En fin tisdag som denna tänkte jag skriva ett inlägg om något jag ganska nyligen börjat med, nämligen samtalsterapi online.

Jag har ganska länge känt att jag har velat gå och prata med någon, inte för att jag mår särskilt dåligt eller något utan snarare bara för att jag verkligen vill kunna prata ut utan spärrar. Jag har aldrig riktigt känt att jag har någon nära vän eller familjemedlem som jag kan prata med utan att behöva tänka på vad jag säger och hur jag formulerar mig. Det har bidragit till att jag samlat på mig mycket inom mig som jag går och tänker på, det är alltså saker jag lätt kan släppa bara jag kan prata med någon om det. Sedan har jag dragit mig från att gå till någon professionell och prata ut eftersom situationen ser ut som den gör i världen, jag vill inte vara en bidragande orsak till att smittan sprids. Därför har det helt enkelt inte blivit av att jag har gått och pratat med någon. Detta var tills jag insåg att det fanns samtalsterapi online, något som jag direkt kände passade mig. Nu har jag provat på det några gånger och känner verkligen att det passar mig perfekt. Genom samtalsterapin kan jag släppa på allt och bara prata rakt från hjärtat, det är en underbar känsla som jag aldrig tidigare har känt. Om du som läser det här inlägget känner likt mig, att du inte riktigt har någon att prata med, kan jag starkt rekommendera dig om att kolla in samtalsterapi online. Oavsett om du har något specifikt du vill prata om eller om du endast söker någon att prata lite allmänt om är det här ett jättebra alternativ.


Kommentarer är stängda.